39ste Trap-in

Uden Wereldwijd Partner de stichting Trap-in, is er weer klaar voor op 2de Pinksterdag!

Gezond bewegen voor het goede doel op de fiets door het prachtige buitengebied van de gemeente Uden. Ontwikkelingswerk! Een goed begin, fiets de Trap-In.

download 3Voor de 39e keer wordt op 20 mei weer de “TRAP-IN” gehouden. De route is 50 kilometer lang en ongeveer om de vijf kilometer is er een post waar het gezellig vertoeven is.  U kunt daar dan genieten van koffie, thee, een kopje soep, een heerlijke pannenkoek, een lekkere hotdog of een verfrissend ijsje onder het genot van livemuziek.  Ook worden er onderweg enkele verrassingen uitgedeeld. Deelnemers kunnen na de fietstocht op het terras op de Markt in Uden nog even gezellig nakletsen. Vorig jaar fietsten er 2750 deelnemers mee. Hopelijk werken de weergoden dit jaar weer zo goed mee.

Wij willen op deze manier veel mensen enthousiast maken om Tweede Pinksterdag  gezond en gezellig op de fiets door te brengen met familie, vrienden, buren, teamgenoten of collega’s . Kinderen kunnen ook gewoon meefietsen.

De route start op de Markt in Uden en bij het Muziekhuis in Volkel. U kunt starten van 10.00  tot 13.00 uur (in Volkel tot 12.30 uur). Het startgeld is € 4,–, maar als u zich laat sponsoren mag u gratis meedoen. De gehele route wordt ieder jaar weer feestelijk versierd. We hebben een oplaadpunt voor elektrische fietsen bij de pannenkoekenpost geïnstalleerd, zodat ook deze liefhebbers de route helemaal kunnen uitfietsen. Deelnemers die niet graag in grote groepen fietsen kunnen het beste na elf uur starten.

Diverse bedrijven uit Uden en Volkel hebben ons financieel, met materialen of met ingrediënten gesponsord. Op onze website kunt u zien welke dat zijn. Al onze kosten zijn hiermee al betaald, zodat de opbrengst op Tweede Pinksterdag 100% ten goede komt aan onze projecten.  Ook de aanwezige muziekgezelschappen spelen deze dag  voor het goede doel.

Onze 15 projecten zijn 6 missionarissen en 9 lekenprojecten in Afrika, Zuid Amerika en Azië. Meer informatie leest u op de website: www.trap-in.nl

Als er mensen zijn die nu voor de 39e keer de Trap-In gaan fietsen, willen wij dat heel graag weten. U kunt dit doorgeven op ons e-mailadres: info@trap-in.nl.