Amara Foundation bedankt UWW

Onderstaande brief van Partner Amara Foundation kwam bij ons binnen. Mooi toch, die bedankjes én verantwoording van ontvangen financiële steun 2012 middels ons Fonds Kleinschalige Projecten.


amara

Aan: Uden WereldWijd, commissie Fonds Kleinschalige Projecten

Betreffende: verantwoording donatie

Geacht bestuur Uden Wereldwijd,

We willen u heel graag informeren over het bezoek van Maria Vermeer en Lisanne Hénuy aan de projecten in Kisumu van 25 april tot 22 mei en de afwikkeling van de donatie die we van u mochten ontvangen.

Amara Foundation heeft een aanvraag ingediend voor het vervangen van matrassen. We hebben €1250 ontvangen. Vooraf hadden we al een offerte opgevraagd bij matrassen leverancier waar we eerder goede ervaringen mee hadden.

De prijs van een matras is KES 950, omgerekend (afhankelijk van de dagelijks wisselende koers) ongeveer €10,00. We hebben om alle matrassen een hoes van kunststof laten maken. Dit vanwege het feit dat bijna alle kinderen ’s nachts in bed plassen. Deze hoezen kosten KES 2500, ongeveer €25,00. We hebben in totaal 38 matrassen en hoezen kunnen bestellen van het geld wat we van u ontvangen hebben.

We hebben van een andere organisatie (de jaarlijkse rommelmarkt van het Mill Hill college in Goirle) de toezegging gekregen dat we in september/oktober een donatie van hen ontvangen zodat we ALLE matrassen kunnen vervangen.

U begrijpt dat zuster Lucy en de staf van St. Clare Childrenshome erg blij waren met uw donatie en de donatie die nog volgt. 

Ik stuur u hierbij nog enkele foto’s.

Op de eerste foto ziet u een van de slechte matrassen. Het is duidelijk dat vervanging gewenst is!

bed

Op foto twee komt de leverancier het eerste matras wat hij gemaakt heeft showen en passen. Op het bovenste bed ligt het nieuwe matras in de uitvoering zoals het besteld is. 

De leverancier en zijn assistent poseren graag voor de foto.

matras

We hebben geen foto’s van de aflevering van de overige matrassen. Ze werden geleverd de dag nadat wij vertrokken. We zijn er echter van overtuigd dat alles in goede staat is afgeleverd. De leverancier hoopt natuurlijk dat hij de matrassen die later nog besteld worden ook mag leveren! In september gaat er een vrijwilligster voor een maand in St. Clare werken. Zij zal recente foto’s meebrengen.

In de onderhandelingen over de prijs hebben Maria en Lisanne (als boerendochters) natuurlijk nog iets extra’s bedongen….. de matrassenleverancier bezorgt als extraatje een schaap of geit wat geslacht kan worden. Dus de afgelopen week is er vlees op tafel geweest!

Wanneer u nog meer wilt lezen over ons laatste bezoek: op onze website staan de uitgebreide reisverslagen en foto’s.

Namens alle bestuursleden, de medewerkers en kinderen van St. Clare: heel erg hartelijk bedankt voor uw donatie!

Met vriendelijke groet,

Maria Vermeer & Lisanne Hénuy-Rooijakkers

Pauze om 10 uur: beker pap

Pauze om 10 uur: beker pap

 

 en dan spelen tot de les weer begint.

en dan spelen tot de les weer begint.