Foto’s

Home » Foto's

Steun voor Lombok

Heeft ten doel het bieden van hulp en zorg aan hulpbehoevenden die in de maatschappij op Lombok een slechte kans hebben.
IMGP2572.JPG

Puja (Respect)

Stichting Puja - kvk 17143704 - is in 2002 opgericht door een enthousiaste groep vrijwilligers, onder wie een vluchteling uit Bangladesh. Stichting Puja richt zich op het creëren en verbeteren van zelfstandige bestaansmogelijkheden voor kansarme groepen in vooral Bangladesh en Nepal. Stichting Puja is geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven.
SAM_7771.JPG

Watoto Foundation

Deze stichting, gerund door de Nederlandse Noud en Truus van Hout, zet zich in voor straatkinderen in Tanzania.
Kibogo-theetuin

Thamsanqa.nl

De stichting ondersteund het project Thamsanqa en de township Motherwell. De kinderen daar leven onder moeilijke omstandigheden. Ze zijn levenslustig en krachtig en kunnen veel zelf maar hebben net dat kleine beetje extra nodig. Bemoedigende woorden, kennis, een paar helpende handen, financiële ondersteuning en een voorbeeld om naar te leven.
Vrolijke kinderen in het township Motherwell

Grupo Brasil

Het doel van de stichting Grupo Brasil is het bieden van steun aan een bijzondere school: het Centro Dom Tiago Cloin. Het is de enige school voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten in de regio van Ibotirama (Brazilië).
Screenshot 2014-07-17 at 08.13.02.png

Amara Foundation

Wij verlenen hulp aan ouderloze en gehandicapte kinderen in Kisumu, op het gebied van huisvesting, onderwijs en gezondheidszorg. Daarnaast ondersteunen we volwassenen en jongvolwassenen met het doel dat zij in de toekomst onafhankelijk voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen.
0

Kinderen van de Zon

Het verbeteren van de levensomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden van kansarme wijk- en straatkinderen in Cusco.
11 Afstuderen Richard met Dolores en Flor.JPG

Solidariteits Werkplaats Uden e.o.

Wij zijn een organisatie van enthousiaste vrijwilligers. Wij knappen gebruikte goederen weer op, zodat ze in de Derde Wereld opnieuw gebruikt kunnen worden
IMG_1426c.jpg

VentiVenti

Stichting VentiVenti richt zich in Congo op de meest elementaire behoeftes én ondersteund kinderen in het onderwijs.
WHDro1384.jpg

Kinderhulp India

verlenen van hulp aan kansarme kinderen in India. Stichting “Kinderhulp India” ondersteunt kansarme kinderen in India. Dit houdt onder meer in: opvang, onderwijs, huisvesting en verzorging van de kinderen. Financieren van (kleine) projecten t.b.v. de kinderen.
rangam.host.constr.8.jpg

Oyugis Integrated Project

Onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, maatschappelijk werk en weeskinderen hulp bieden in Kenia
DSC_0185.JPG

Congregatie Witte Paters Boxtel

Op het historisch moment dat de Europese koloniale machten Afrika onderdrukten en een westerse cultuur oplegden, het continent van haar grondstoffen beroofden en de slavenhandel dood zwegen, stichtte Kardinaal Lavigerie in 1868 te Algiers (Algerije) de Sociëteit van de Missionarissen van Afrika (Witte Paters)
PB1-7dbcc.jpg

Zweli Foundation

Zweli Foundation geeft steun aan Stichting Thembalethu Home Based Care in Zuid-Afrika. De Stichting is gelegen in Shongwe/Jeppes Reef, 10 km. voor de grens van Swaziland. Zij houden zich met name bezig met de zorg voor de vele weeskinderen waarvan de ouders overleden zijn aan Aids
image06.jpg

Chitungulu

De doelstelling van de stichting is verbetering van de leefomstandigheden van de inwoners van het dorp Chitungulu in Zambia, om op deze manier het lokale draagvlak te vergroten voor bescherming van Luambe National Park, waar het dorp pal aan grenst. Luambe NP vormt voor vele diersoorten een belangrijke corridor tussen twee grotere nationale parken in de regio. De stichting zet zich vooral in op het gebied van onderwijs, natuureducatie, en de ontwikkeling van diverse inkomsten-genererende projecten, met name op het gebied van duurzame voedselvoorziening.
Girls soccer match 01.jpg

Stichting HWMCO Nederland

De officiële naam van de stichting is, “Stichting HWMCO Nederland”, waarbij HWMCO staat voor “Heal the World Miracle Community Organization”. In correspondenties en publicaties wordt de naam “HWMCO-Nederland” gevoerd. De stichting is sinds 25 november 2016 officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels is aan de stichting ook de ANBI-status verleend.
20160703_131019 wm.jpg

CONGREGATION OF TERESIAN SISTERS

De Teresiaanse Sisters zijn een lokale congregatie die in 1929 werd opgericht door een Franse missionaris van Afrika; Bisschop Mathurino Guillime. Hij was een bisschop van Nyasa Vicariaat op dat moment voor de tekening van de grenzen van de huidige Oost-Zambia en Malawi. De Teresiaanse Sisters zijn van nature apostolische en gekarakteriseerd door service.
Teresian sisters.jpg

FAFA Foundation

Stichting Floor & Anniek For Africa is een jonge organisatie die streeft positieve en blijvende verbetering aan te brengen in het leven van kansarme mensen in ontwikkelingslanden in Afrika. Door het aanreiken van de juiste middelen aan lokale initiatieven en individuen, zetten wij ons samen met de lokale bevolking in voor projecten die bijdragen aan de verbetering van de toekomstperspectieven van kansarme mensen in Ghana.
unnamed (2).jpg

Catholic Action for Street children(CAS)

Catholic Action for Street children(CAS) is a Ghanaian charity which advises and educate children from the street in Accra-Ghana.
get off the street.jpg

Stichting BeHoCa

“Stichting BeHoCa ondersteunt zoveel mogelijk straatkinderen in Kenia om het straatleven achter zich te laten, zodat deze manier van leven geen belemmering meer zal vormen voor het opbouwen van een gezond en kansrijk volwassen bestaan”.
Stichting BeHoCa-4.jpg

Stichting Special Care Gulbarga

In India is het Hindoeïsme de heersende geloofsovertuiging. Hierdoor wordt een handicap, ziekte en armoede gezien als slecht Karma. In je vorige leven heb je iets gedaan wat bestraft wordt in een volgend leven. Hierdoor is de zorg en begeleiding aan onder andere kinderen met een beperking afwezig of zeer beperkt. Stichting Special Care Gulbarga steunt het Childern With Disability Centre om deze kwetsbare groep kinderen en hun familie te helpen
unnamed (1).jpg