Grote voorjaarsinzamelactie textiel en gereedschap

Er staat iets moois te gebeuren! Het bestuur van de Stichting Caritas Sint Petrus samen met de Stichting Solidariteitswerkplaats Uden e.o. en de stichting Uden Wereldwijd in de gemeente Uden op goede vrijdag, 18 april 2014  een grote voorjaarsinzamelactie organiseren.

634842906802551192Op diverse plekken in Uden en aan een marktkraam op het Schakelplein in Volkel en bij een kraam op het Terraveenplein in Odiliapeel kunnen die dag allerlei soorten herdraagbare en herbruikbare kleding, textiel, schoeisel, handgereedschappen, rolstoelen en naaimachines (trap- tafel- en elektrische exemplaren) worden ingeleverd.

De Solidariteitswerkplaats in het voormalige postkantoor aan de Violierstraat 1 en de voormalige Pius X-kerk zijn hiervoor die dag open van 10.00 uur en 15.00 uur. Ook bestaat de mogelijkheid dat die herbruikbare spullen bij de inwoners van de gemeente Uden worden opgehaald. Zie voor verdere informatie de publicatie in het Udens Weekblad tegen die tijd.

Wij hopen dat U ook herbruikbare spullen voor de 3de wereld aanlevert en de mensen in Uw omgeving of in uw netwerk hiertoe enthousiasmeert. De aanvoer van deze goederen loopt iets terug, terwijl er volop vraag blijft.