Inauguratie Murti op Bali

Beste mensen,

Heel blij, opgelucht en gelukkig waren wij op Bali op 22 en 23 februari !

De inauguratie van Murti was de 22e en op de 23e februari heeft ze de eed afgelegd en is ze nu officieel fysiotherapeute die een eigen praktijk mag starten en aangesloten is bij de vereniging van erkende fysiotherapeuten.

Na 7 jaren studie , met nog van allerlei dingen daarnaast die niet gemakkelijk voor haar waren, heeft ze het gered! Een topprestatie waar ze trots op mag wezen volgens mij. Ze heeft een prachtige lijst met A ( zeer goed) en B+ (extra goed).
Murti straalde dan ook maar heeft ook verschillende malen gezegd dat ze dit nooit had kunnen bereiken zonder onze financiële en morele steun en ze is iedereen hier dan ook heel dankbaar voor!

Deze week gaat ze op Bali de dingen afbouwen en voorbereiden voor de komst naar Lombok waar we dan een eigen praktijk voor haar gaan opzetten. De ruimte, (een RUKO) hebben we net kunnen huren voor een jaar. Het is een nieuw gebouwde ruimte maar we moeten er nog wat aanpassingen in aan brengen met name omdat er gehandicapten zullen komen en wat verven , andere toilet er in, naamplank laten maken e.d. Maar eerst gaat Murti deze week de vergunning regelen voor het openen van een eigen praktijk en dat kan ze op Bali doen. Tevens heeft ze al een lijst aangelegd met alle dingen en zaken die dan moeten gebeuren zoals ook nog wat materialen kopen en meubels en administratieve dingen etc. etc. We gaan het langzaam opbouwen.

Maar, ook hier is natuurlijk weer geld voor nodig en we hopen dan ook dat we nog voor een keer een beroep op jullie mogen doen. Uden WereldWijd en de Trap-In helpen ook dus dat is al een fijne buffer. Maar deze startkosten zijn natuurlijk ook hoog. Over patiënten zal ze straks niet te klagen hebben want er wordt nu al op haar gewacht! We gaan er dus weer voor en hopen dat we ook deze keer op uw steun mogen rekenen!

Nogmaals heel veel dank, met name ook mede namens Murti,

Jantine, Steun voor Lombok