Nieuwsbrief Vila do Jubilea 05-2016

Beste mensen

Volgende week is het alweer Pinksteren en op 2de pinksterdag vindt weer de jaarlijkse Trap-in  in Uden plaats.

Trapin2008_1Dit is ieder jaar weer een  gezellige belevenis. Het is een fiets tour die voert langs de mooiste plekjes van Uden en omgeving , om de 5 kilometer zijn er halteplaatsen, waar u iets kunt gebruiken,gezellig naar de muziek kunt luisteren of zelfs een dansje wagen.

Ook dit jaar heb ik een project in mogen dienen,en dat wees weer gehonoreerd, dankzij de inzet van Onze Wim en zijn dochter Monique, waarvoor mijn hartelijk dank : hieronder staat in het kort de beschrijving ervan:

Het derde project van dit jaar is het project van Hugo van den Broek, aangevraagd door zijn broer Wim. Hugo woont en werkt in Brazilië en ziet daar veel armoede. Onder andere kinderopvang Santa Teresinha in Bom Concelho, een arme en droge streek in Brazilië. Hier worden 50 kinderen uit zeer arme gezinnen opgevangen. Ze krijgen gezonde maaltijden en een veilige omgeving. Voor een goede ontwikkeling van de kinderen is een stimulerend en veilig speelplein nodig. De bijdrage van Trap In 2016 zal hieraan worden besteed. Zo kunnen de kinderen weer goed buiten spelen en echt kind zijn, ondanks hun moeizame afkomst!

Ik zelf kan dit jaar helaas niet meefietsen, want ik zit nog in Brazilië, heb deze maand nog verschillende activiteiten hier af te werken en begin Juni  komt hier bezoek.

Maar ik hoop dat jullie toch mee fietsen voor het goede doel en dat jullie een mooie en gezellige dag mogen hebben.

Ik wens jullie een hele fijne fietsdag.

Hartelijk dank en vriendelijke groet

Hugo van den Broek