Overlijdensbericht Paul Verbeek 3-7-2021

Met diep respect voor alles wat hij als contactpersoon voor de Teresian Sisters Zambia (partner van de stichting Uden WereldWijd heeft gedaan, nemen we afscheid van

Paul Verbeek

Hoewel we zagen aankomen dat zijn leven op z’n eind liep als gevolg van een ongeneeslijke vorm van kanker, kwam het overlijdensbericht als bij een verrassing.

Paul heeft hij zich samen met zijn vrouw Margot jarenlang met volle overgave ingezet voor duurzame internationale ontwikkelingssamenwerking. Paul bezocht zijn project Teresian Sisters Zambia samen met zijn vrouw, die contactpersoon was van de stichting Chitungulu diverse keren.

Paul heeft fantastisch geleefd. Hij leefde zuinig en was gelijktijdig vrijgevig. Zijn wens was om de laatste maanden er een feestje van te maken. Op 3 juli 2021 overleed hij op 85 jarige leeftijd. 

Wij zullen ons Paul herinneren als een warme en betrokken man met een groot hart voor kansarme mensen in onze samenleving en in de derdewereldlanden. 

Ons medeleven gaat uit naar zijn echtgenote Margot, zijn dochter Mariska en zijn zoon Flip en hun familie. Wij wensen hen allen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en partners van Uden WereldWijd