Inschrijven als Partner

Inschrijven” Schrijf je hier in ” kopt de foto hiernaast. ” Wees welkom ” had er ook kunnen staan want dat heten wij u als toekomstige Partner van de Stichting Uden WereldWijd!

Ongetwijfeld heeft u inmiddels gelezen wat de doelstelling van onze Stichting is. Daar gaan we hier dan ook niet verder op in. Nee, u bent op deze pagina beland omdat u wilt weten hoe u zich als Partner aan onze stichting kunt verbinden; en wij daarmee aan u.


Als overkoepelende organisatie betrekken wij onze Partners bij zaken die het belang van hun doelstellingen en projecten onderstrepen zónder hun autonomie aan te willen tasten, met één uitzondering: BETROKKENHEID

WAT VERWACHT UDEN WERELDWIJD VAN U

 • Betrokkenheid bij internationale duurzame ontwikkelingssamenwerking en het werk van UWW
 • Anderen deelgenoot maken van uw kennis, ervaringen, successen maar ook teleurstellingen om hiervan te leren
 • Dat u een actief lid hebt in uw organisatie die in de gemeente Uden woont en die uw organisatie kan vertegenwoordigen bij activiteiten en bijeenkomsten.

WAT HEEFT UDEN WERELDWIJD U TE BIEDEN

 • Jaarlijkse bijeenkomst
 • Informatie via onze website en Facebook
 • Ondersteuning bij uw project(en)
 • Gebruik van de expertise van de andere Partners
 • Workshops, presentaties
 • De mogelijkheid tot financieel support middels ons Fonds Kleinschalige Projecten
 • Een plaats in onze publicaties, mediaberichtgeving en op onze website
 • Ondersteuning bij formele zaken

Mogen wij u verwelkomen als Partner? Vul dan onderstaand formulier volledig in en vergeet daarna niet op de knop “VERSTUUR” te klikken.

Ook kunt u via de contactpagina een inschrijfformulier aanvragen.

Inschrijfformulier nieuwe Partners

Een Partner is voor Uden WereldWijd een organisatie die in de gemeente Uden, Volkel of Odiliapeel gevestigd is of is een niet Udense organisatie waarvan uw vertegenwoordiging, Udenaar zijnde, de vertegenwoordiger bij UWW zal zijn. De link Uden moet aanwezig zijn. Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr.Ton van der Vegt, Missielaan 61, 5401 BP in Uden. Telefonisch bereikbaar onder nummer 0639 221 811 of per e-mail gro.d1685617296jiwdl1685617296erewn1685617296edu@o1685617296fni1685617296
Meerdere keuzes mogelijk
Denk aan 4 x per jaar een korte update van een project, enkele foto's, een kort fiimpje, een nieuwsbrief, et cetera.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Dank voor uw aanvraag tot inschrijving. Door hieronder op de knop "Verstuur" te klikken verstuurt u de aanvraag tot inschrijving naar Stichting Uden WereldWijd. Dank voor uw aanvraag. Door hieronder op de knop "Verstuur" te klikken verstuurt u de aanvraag naar Stichting Uden WereldWijd. Een kopie van uw aanvraag wordt automatisch naar uw e-mailadres verstuurd.