Projecten

Al onze partners zijn wereldwijd bezig met diverse projecten om in ontwikkelingsgebieden een daadwerkelijke bijdrage te leveren op allerlei gebieden. Of het nu gaat om de bouw van een schooltje, de aanleg van een waterput, het opknappen van infrastructuur, het stimuleren van onderwijs, of persoonlijke ontwikkeling voor een betere toekomst, het is heel divers.

Duim omhoog!Uden Wereldwijd ondersteunt deze initiatieven en wil graag zien wat het project inhoud en wat het resultaat en de vooruitgang is van de projectsponsoring.

Aan alle partners wordt dan ook met regelmaat gevraagd of er foto-, film- of tekstmateriaal is dat Uden WereldWijd op de website mag plaatsen om eenieder te laten zien dat met deze projecten écht een verschil gemaakt kan worden.

Hier vindt u een overzicht van deze partnerprojecten, waarna u kunt klikken naar de individuele pagina’s van deze stichtingen. Mocht u Partner zijn, update ons dan met enige regelmaat zodat wij geïnformeerd zijn maar bovenal om UW project extra aandacht te geven!