Stichting Thamsanqa

Thamsanqa SA


NAAM  STICHTING THAMSANQA
DOELLAND  ZUID AFRIKA
WEBSITE  WWW.STICHTINGTHAMSANGA.NL
LINK NAAR FOTOALBUM  KLIK HIER

DOELSTELLING

Thamsanqa betekent geluk. Het is ook de naam van de 4 weeshuisjes in de township Motherwell bij Port Elizabeth in Zuid-Afrika.

Per huisje zorgt daar een huismoeder voor 6 tot 8 kinderen, variërend van 1 jaar tot 21 jaar oud. De meesten hebben geen ouders meer. Sommigen leefden op straat, zijn mishandeld of misbruikt. Een aantal is HIV positief.

We willen graag helpen, maar we kunnen het niet alleen. Betrokkenheid en draagvlak zijn de drijfveren achter het werk van Thamsanqa.nl. Naast de individuele betrokkenheid is het gezamenlijke draagvlak erg belangrijk. Samen sta je immers sterker. Als iedereen vanuit zijn eigen mogelijkheden meewerkt, openstaat voor die ander en van elkaar wil leren, kunnen we met Thamsanqa.nl bijdragen aan een eerlijke wereld.

PROJECT(EN)

Wij willen het project Thamsanqa en de township Motherwell ondersteunen. De kinderen daar leven onder moeilijke omstandigheden. Ze zijn levenslustig en krachtig en kunnen veel zelf maar hebben net dat kleine beetje extra nodig. Bemoedigende woorden, kennis, een paar helpende handen,  financiële ondersteuning en een voorbeeld om naar te leven.

Vrijwilligers kunnen dat beetje extra bieden. Hun ervaring, hulp en positieve energie zijn onbetaalbare middelen. Zij zijn onze ambassadeurs en ‘werkkrachten’. Zij bouwen de ‘brug van begrip’ tussen onze wereld en die van de ander. Onze donateurs zorgen voor het bouwmateriaal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.