Stichting Trap-In


NAAM  TRAP IN UDEN / VOLKEL
DOELLAND  MONDIAAL
WEBSITE  WWW.TRAP-IN.NL
LINK NAAR FOTOALBUM  KLIK HIER

DOELSTELLING

Sinds 1974 wordt door de Stichting Trap-In op Tweede Pinksterdag een sponsorfietstocht van 50 km. georganiseerd, waarvan de opbrengst bestemd is voor Udense en Volkelse missionarissen en enkele kleinschalige derde wereldprojecten.

PROJECT(EN)

Omdat het aantal (leken)missionarissen terugloopt en Trap-In ook in de toekomst hecht aan steun voor de Derde Wereld, bestaat de mogelijkheid voor inwoners van Uden en Volkel om Derde Wereld Projecten in te dienen. Elk jaar kunnen maximaal 15 missionarissen en/of projecten rekenen op steun van de Trap-In. De missionarissen hebben de oudste rechten en kunnen rekenen op onvoorwaardelijke steun.

De projecten moeten een duidelijke band met Uden of Volkel hebben. Vandaar dat alleen inwoners van die plaatsen een project kunnen indienen. Zij dienen rechtstreeks en actief in contact te staan met een contactpersoon ter plaatse in het ontwikkelingsgebied en daardoor op de hoogte te zijn van de voortgang van het project. De ingediende projecten worden beoordeeld door de Projectcommissie van de Trap-In.
Alles wat u moet weten over het indienen van een project vindt u op de website van de Trap In.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *