Tanzania zegt, dank u wel!

Een dankbericht van Noud en Truus van Hout viel in de mailbox en die willen wij graag met u delen!! Onder leiding hun leiding staat de Watoto Foundation in Tanzania inmiddels als een huis. Middels regelmatig toegestuurde nieuwsbrieven kunnen wij het goede werk van hen prima volgen. En daar wil men ons en vele anderen in Uden en omgeving hartelijk voor danken!

Lees onderstaande email maar eens.

Beste Max, Nico, Harrie, Hein, Jan, Pieter, Cor, Paul, Marco, Ton, Wout, Stefan,Stef,

Graag wil ik jullie en/of jullie bedrijven of organisaties, vanuit het verre Tanzania van harte bedanken, ook namens de Diocese of Same, voor geheel of gedeeltelijke donaties en het vele werk wat verricht is om de eerste container richting Tanzania te krijgen.

De Gonja/Mheza Rhino VTC (ambachtschool) is nog volop onder contructie, maar als alles meezit dan zal hij over 2-3 maanden helemaal klaar zijn en kunnen 300 leerlingen er terecht. Wij hebben als doelstelling om het de nummer een ambachtschool te laten worden van Tanzania en met de vele machines en gereedschap en natuurlijk goede leraren gaat dat zeker lukken.

Helaas is de container nog steeds niet op de plek waar hij wezen moet en dat heeft te maken met het feit dat wij geen invoerrechten en BTW willen betalen en de overheids instanties doen daar dan graag heel moeilijk over?. De laatste berichten zijn dat hij echt voor het eind van het jaar op de plaats van bestemming is. Wij houden jullie zeker op de hoogte via onze ambassadeur en initiatiefnemer Ton van der Vegt.

Nogmaals heel veel dank voor alle hulp, wij zijn trots op ons Uden en omstreken en de vele vrijwilligers die zo’n fantastisch werk verricht hebben.

Voor jullie allen, hele fijne kerstdagen en vooral een gezond 2015.

groetjes vanuit een tropisch warm Oost Afrika

Noud van Hout

Watoto Foundation Truus & Noud van Hout (founder/dir.)
P.O. Box 510 Usa River, Tanzania East Africa.
T 00255 (0)754-607400
E watotofoundation@hotmail.com
W www.watotofoundation.nl
branches
Makumira ‘Child in the sky’
Arusha ‘Child in the Stars’
Ngurdoto ‘Kiboko Lodge’ www.wfkibokolodge.nl