Trap-in 2de Pinksterdag

download 3Op 9 juni 2014 wordt de 40e editie van de Trap-In verreden.

Om deze jubileumrit wat extra aandacht te geven heeft het bestuur enkele nieuwe acties gepresenteerd.

  • Iedere deelnemer op 9 juni die voor meer dan € 40,– is gesponsord, mag in de zomer meedoen aan de beklimming van de toren van de Petruskerk. De datum waarop zal in overleg zijn.
  • Er komt een oproep in het Udens Weekblad aan deelnemers die voor 40e keer de Trap-In meefietsen. Zij mogen zich melden bij het bestuur.

DEELNEMERSKAART/STARTKAART
Het bestuur heeft een nieuw soort startkaart gepresenteerd voor personen die graag de route zouden willen fietsen, maar niet kunnen in verband met hun gezondheid,
leeftijd of volle agenda. Op deze startkaart staat de tekst IK FIETS NIET, MAAR DOE WEL MEE en een afbeelding van het hangertje 2014.

Deze kaarten zijn te verkrijgen voor € 4,– en zullen door enkele ambassadeurs aan de man gebracht worden.
Diegene die zo’n startkaart wil kopen kan vanaf vandaag terecht bij het VVV kantoor en bij de Bibliotheek.

Belangstellenden die deze nieuwe deelnemerskaarten willen verkopen, mogen zich melden op het e-mailadres: info@trap-in.nl.

AMBASSADEURS
In 2013 startte de Trap-in een nieuw initiatief: de ambassadeurs (zie Ambassadeurs). In 2014 krijgt de Trap-In ondersteuning van elf ambassadeurs. Ieder jaar wil het bestuur dit initiatief uitbreiden.

HERDENKINGSDIENST PATER THEO VERKUIJLEN
Voor de in Brazilië overleden Pater Theo Verkuijlen uit Volkel is zaterdag 5 april om 19.00 uur in de Heilige Antonius-abt kerk in Volkel een herdenkingsdienst gehouden. Deze dienst werd voorgegaan door enkele collega Fransiscanen van Pater Theo Verkuijlen.

Giften voor de Trap-In kunnen uiteraard het hele jaar worden gestort op: rekeningnummer IBAN NL68Rabo017.15.90.279. t.n.v. Trap-In Uden/Volkel