Uitnodiging MyFuture 14-06-2013

Capture12Wij willen onze Partners graag attenderen op één van de workshops van MyWorld die binnenkort hier in de buurt worden georganiseerd. Komt u ook?


MyFuture – duurzaamheidscan van uw organisatie

Omschrijving van MyFuture

Duurzaamheid/Sustainability … grote woorden, maar wat houden ze eigenlijk in? Hoe is het gesteld met de duurzaamheid van de armoedebestrijding en/of ontwikkelingsprojecten van uw organisatie? En, welke rol speelt uw lokale partner hierin?

Tijdens de training MyFuture leert u aan de hand van een duurzaamheidsscan die is ontwikkeld door Sara Kinsbergen een uitgebreide analyse te maken van de duurzaamheidspositie van ontwikkelingsprojecten. Na de training zult u weten op welke randvoorwaarden u zich kunt richten ten behoeve van een verdere verduurzaming van de activiteiten waar uw organisatie bij betrokken is. Een zeer leerzame en interessante middag dus.

MyFuture is een training van MyWorld en speciaal gericht op iedereen die zich vanuit Nederland (in georganiseerd verband) actief inzetten voor een project in een ontwikkelingsland. MyFuture wordt gegeven door Sara Kinsbergen van de Radboud Universiteit Nijmegen. U kunt met haar en haar werk kennismaken via LinkedIn en in de bijlage vindt u het ‘Anatomie van het PI’, een studie naar de achtergronden van particuliere ontwikkelingsinitiatieven in Nederland.


MyWorld Training is één van de programma’s van www.myworld.nl, naast MyWorld Magazine en MyWorld Community. MyWorld Training heeft verschillende trainingen die we gedurende de komende anderhalf jaar zullen organiseren in Noord-Brabant.