Update Murti

DSC_0588Murti op Lombok, Indonesië, is met ondersteuning van Uden Wereldwijd 2 jaar geleden begonnen aan haar studie fysiotherapie.

Hierbij een update van haar vorderingen.

Beste sponsoren,

Weer even een update over de vorderingen van Murti. Zij heeft onlangs deelgenomen aan een workshop in Denpasar ( kongres fysio Indonesia) en daar heeft ze erg veel geleerd en ook veel komplimenten gekregen. De meesten dachten dat zij al verder gevorderd was dus dat was erg leuk voor haar.

Ook is ze een aantal dagen vanuit de universiteit naar Yogyakarta geweest om daar met haar studiegenoten mee te draaien op een opleiding voor fysio waar ze ook weer veel ervaring heeft opgedaan.

De tentamens zijn 13 tot 26 juni en dan gaat ze door naar semester 7. Na semester 8 is ze klaar en dan moet ze nog een jaar voor “profesi” zodat ze een eigen praktijk kan starten dus ze moet nog even geduld hebben.

Van 11 juli tot 11 augustus moet ze met haar studiegenoten naar Solo om daar een program te volgen. Het is dus erg druk voor haar en…..veel onkosten! Maar, nogmaals het is heel goed aan Murti besteed want ze doet het erg goed tot nog toe.

In mei heeft ze, samen met Sollichun, van Theo van Rijckevorsel geleerd hoe ze moet tapen en daar ook de materialen voor gekregen. Ze vonden het geweldig en konden direkt al aan de gang op hun praktijkje dat inmiddels ook al leuk draait en waar Murti haar praktijkervaring kan opdoen.

Kortom weer goed nieuws allemaal en mede namens Murti wil ik iedereen hartelijk danken voor de financiële steun want zonder jullie zou dit alles onmogelijk zijn geweest. De kosten zijn hoog en er komt nog meer dus we hopen van harte dat jullie ook nog willen blijven steunen voor de komende 2 jaar.

Hartelijke groet, ook namens Murti,

Jantine Buijs (www.steunvoorlombok.nl)